QUI SOM?

Façana de la seu del Arxiu Municipal
 del Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols (AMSFG) és el servei de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols especialitzat en el tractament, preservació i difusió dels documents generats per l’administració local guixolenca en les activitats diàries de govern, gestió del territori i prestació de serveis a la comunitat. També aplega la documentació històrica d’empreses, institucions, famílies i persones de Sant Feliu de Guíxols.

L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols (AMSFG) custodia un important patrimoni documental que arrenca els segles XII-XIV i que enriqueix i testimonia el coneixement cultural, social i econòmic de Sant Feliu de Guíxols
des de temps remots fins als nostres dies. Documents amb característiques i suports molt diversos, que van des els pergamins medievals fins als de recent creació en suport electrònic, passant pels tradicionals redactats sobre paper.
Per tot plegat, l’Arxiu Municipal és la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.
L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols no es limita només a la simple custòdia dels documents, sinó que en fa difusió per tal que tothom conegui les possibilitats d’informació que hi ha i en pugui fer ús si ho necessita. Per als arxius, saber comunicar el que tenen és tan important com conservar els documents.Sobre aquesta pàgina


Edició:   Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a partir d’un projecte de senyalització del municipi elaborat en col•laboració amb el Sr. Antoni Homs Alcaire, 2014.

Coordinació:   Arxiu Municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Crta. Girona 45-47
17220 – Sant Feliu de Guíxols
972 322 593
Email de contacte: arxiu@guixols.cat


Disseny i maquetació del blog: Raquel Guillén Maldonado (RG Multimèdia)
Email de contacte: rguillen@bukus.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada