MAPA DE LA RUTA DE LES MURALLES



Resseguint les desaparegudes muralles de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols fou una localitat emmurallada durant més de tres-cents anys. Des de l’edat mitjana, torres, portals i fossats dibuixaren el paisatge habitual de l’aleshores petita vila guixolenca. El recinte emmurallat fou enderrocat el 1696 per l’exèrcit francès, en el context de les guerres amb la monarquia hispànica.
Us proposem conèixer com eren les antigues muralles de Sant Feliu poc abans de la seva desaparició. Malgrat no quedar-ne físicament cap rastre, en sabem les característiques gràcies a la detallada descripció que en va fer el notari i jurat municipal Joan Blanch amb la voluntat de deixar-ne testimoni a les generacions futures.


Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Terme Municipal de Sant Feliu de Guíxols Image Map


Mapa general
Ruta de les muralles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada